Nāda yoga - el ioga del so

Nāda yoga - el ioga del so

Dinàmica terapèutica vibracional a partir del so

En aquest univers, el cos és el nostre vehicle bàsic d’expressió i comunicació. En les pràctiques proposades aprens a “afinar-lo” com a qualsevol instrument musical. El resultat es la connexió amb la gran simfonia de la vida. 

 

L’escolta i la participació amb la teva veu i el teu cos sintonitzant-te amb l’ona del so harmònic de cada nota musical o freqüència natural i espontània n’és la clau. La resta ve sol: augment de la sensibilitat, reforçament de les capacitats de comunicació, confiança amb un mateix, autoestima, serenor, seguretat, flexibilitat, i també el retrobament amb el sentit propi de la vida i la descoberta de la teva font de creativitat. 

Guia de pràctiques: Moviments i postures del ha-tha yoga acompanyades amb sons, consciència de la respiració a través del so, entonació de l’escala musical Sa-re-ga-ma-pa-dha-ni, ús dels bija-mantres relacionats amb cada centre energètic (chakras), moviments i sons del yoga de polaritat, meditació en els sons interns a través de la pràctica de Bramari pranayama i Nadanusandhana Dharana. (La meditació a través de la concentració i recerca dels sons interns i transcendentals).

Lloc: Natural Gironella C/Barcelona, 9 (Cal Bassacs)

Horari: Dimarts 8:00-9:00

Preu: 25€/mes 

Cada primer dimarts de mes sessió oberta (gratuïta) a tothom.

Professors: Pep Estrada (professor de ioga i terapeuta de polaritat) i Mercè Sensada (professora de ioga de Zentre Navàs)

Escrit el 12/02/2017 0 303

Deixa un comentariDeixa una resposta

Has d'estar registrat per escriure un comentari.

Vistos Recentment

Sense productes

Menu