GRAVITOTERÀPIA

És un mètode de correcció postural basat en les postures d'estirament global de na Francoise Mezieres i del sistema d'inversió corporal iniciat per en Ken Matsuda, desenvolupat per Antoni Munné.

En aquest espai, la persona, a partir del treball d'estirament global corporal, la consciència de la respiració, la escolta i presència durant el treball, pot millorar la seva postura corporal i la seva salut física. Tot això es fa amb l'acompanyament del terapeuta que l'acompanya intervenint amb tocs ,pressions i massatges a on senti que es necessari per tal de ajudar a la persona a afluixar i relaxar allà a on s'han instal·lat nuclis de tensió o retracció mantenint en tot moment ,si es possible, la postura. 

Al final de la sessió, utilitzem el “ gravitador “ (aparell que ens ajuda a mantenir el cos còmodament invertit) per gaudir de la "gravetat 0". Aquest aparell permet que s' allargui la columna permeten crear espai entre les vertebres a més de millorar la irrigació sanguínia .


Aquest treball és interessant per a totes aquelles persones amb problemes crònics cervicolumbars (dolor d'esquena) ciàtica, discs herniats o degenerats, espasmes muscular, lordosis i escoliosis ( desviació de columna) i a totes aquelles persones que vulguin aconseguir un millorament global del seu estat psicofísic ( estar en forma).

La Fina Moya és l'especialista en gravitoteràpia de l'equip del Natural.

gravito 1

gravito 2gavito

gravito

gravito 2


Vistos Recentment

Sense productes

Menu